Het Team Studio CoSi werkt met vaste medewerkers. Dat betekent voor onze klanten dat zij bekende gezichten zullen zien en dat vinden wij belangrijk. Met uw kapper heeft u immers een vertrouwensrelatie. U geeft uw haar uit handen en u wilt er zeker van zijn dat uw kapsel met zorg geknipt wordt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor:

Online Afspraak
Klik hier voor het maken van een online afspraak.

Contact
U kunt Studio Cosi vinden op Facebook

Liever een e-mail sturen? Klik hier.

Openingstijden
Maandag 13.00-18.00
Din t/m Don 9.00 – 17.30
Vrijdag 9.00 – 20.00
Zaterdag 9.00 – 16.00

Wim

Wim is al jaren een vertrouwd gezicht binnen de kapsalon. Ook toen de salon nog op de oude plek in het winkelcentrum te vinden was, was Wim iemand die de klanten kende…en zij hem. Wim is een geduldig mens, knoopt graag een praatje met zijn klanten aan en hij knipt heel zorgvuldig. De klant is koning bij Wim en hij neemt alle tijd om uw kapsel tot in de puntjes te verzorgen. Een kopje koffie, een tijdschrift onder de droogkap, het kan allemaal.

Iliyas

Iliyas is de wervelwind van de kapsalon. De kapper en kleurenspecialist is afkomstig uit Iran, volgde daar ook zijn kappersopleiding. Eenmaal in Nederland heeft hij hier ook zijn diploma’s gehaald met als doel zelf een eigen kapperszaak te runnen. Iliyas werkt samen met Wim in Studio CoSi. Beiden zijn eigenaar van de zaak. Iliyas heeft veel extra cursussen gevolgd op het gebied van haarkleuring en mag met reden kleurenspecialist genoemd worden. Ook is hij gastdocent op de kappersopleiding en hij neemt deel in examencommissies. Een kleurrijk en veelzijdig type.

Manon

Manon is stagiaire bij Studio CoSi. Zij werkt drie dagen in de week bij de kapsalon en ze vind het erg leuk. Ze houdt zich vooral bezig met kleuren en met wassen en watergolven. Manon vindt het fijn om met de specialistische producten van de salon te werken. Haar motto is dat zij de klanten op hun mooist in de salon wil zien en dat deze klanten tevreden de deur uit gaan.

Andrea

Mijn naam is Andrea Stelpstra, geboren op 25-10-1979 en woon sinds 2011 in Assen.

Ik heb als schoonheidsspecialiste op ZZP basis gewerkt in Haren bij Amazzone, dit was een gerenommeerde kledingzaak waarin een schoonheidssalon gevestigd zat, een kapsalon en een nailbar.

Ik woon sinds Juli 2015 in Kloosterveen en heb daar mijn salon sinds 2016 gevestigd.

Kijk voor meer informatie op de pagina van de schoonheidspecialiste