Schoonheidsspecialist

Op de eerste verdieping van Studio Cosi vindt u onze prachtige schoonheidssalon. Op donderdag, vrijdag enaterdag werkt Ilona Luyke bij ons.

Ilona Luyke is afgestudeerd schoonheidsspecialiste met een eigen salon ‘Retreat’ in Vries. Ook in Studio CoSi kunt u zich ‘overgeven’ aan de ontspanning en weldaad van haar behandeling. Dit is ook de visie achter de benaming van haar eigen salon: ontspannen, tot jezelf komen, jezelf overgeven aan haar zachte behandeling en jezelf laten verzorgen.

‘Ik werk met natuurlijke producten van het merk Cenzaa’, zegt Ilona. Cenzaa maakt zijn schoonheidsproducten in Nederland en exporteert alleen in West-Europa. Daardoor is de belasting voor het milieu minimaal. Cenzaa maakt natuurlijke producten met respect voor de natuur.

Voor een schoonheidsbehandeling, van het epileren van wenkbrauwen tot een volledige gezichtsbehandeling, of voor het laten weghalen van overbeharing…. U kunt iedere donderdag, vrijdag en zaterdag bij Ilona terecht, in Studio CoSi. Zij geeft ook massagebehandelingen.

Meer informatie over Ilona Luyke en haar werkwijze vindt u op www.retreat-by-ilona.nl . Afspraken zijn telefonisch te maken via Studio Cosi of online.

Online Afspraak
Klik hier voor het maken van een online afspraak.

Contact
U kunt Studio Cosi vinden op Facebook

Liever een e-mail sturen? Klik hier.

Openingstijden
Maandag 13.00-18.00
Din t/m Don 9.00 – 17.30
Vrijdag 9.00 – 20.00
Zaterdag 9.00 – 16.00