Kapsalon

Brunelstraat 5-7 Assen
0592-316020 | 0592-866344

Kapsalon

In de prachtig vormgegeven kapsalon van Studio Cosi kunnen zowel heren als dames prima geknipt en gestyled worden. Ook voor kinderen en ouderen zijn er volop mogelijkheden. Studio CoSi is er voor mensen van 0 tot 100 en ook als u nog ouder bent: u bent van harte welkom.

Studio CoSi knipt, kleurt of zet u in de krul, wat u wilt! De klant is koning(in). Wij verzorgen uw haar zoals u dat wenst en u kunt bij ons terecht voor een goed advies, ook met een gevoelige huid. Voor onze kleinste klantjes hebben we een speciale hoek in de kapsalon.

Door middel van scholing blijven de kappers van Studio Cosi op de hoogte van de laatste technieken en modellen. Eén van de kappers is tevens examinator bij de kappersopleiding in de regio.

Ook voor speciale gelegenheden bent u bij ons aan het goede adres: wij verzorgen bruidskapsels en u kunt de schoonheidsspecialiste uw bruidsmake-up laten verzorgen. Zo bent u op één adres klaar voor uw grote dag! Wel zo fijn.

In onze salon maken wij gebruik van de exclusieve en professionele producten van Goldwell, KMS California en L’Oreal. U kunt deze producten ook bij ons kopen, voor de perfecte verzorging thuis.

Online Afspraak

Klik hier voor het maken van een online afspraak.

Contact
U kunt Studio Cosi vinden op Facebook

Liever een e-mail sturen? Klik hier.

 Openingstijden
Maandag 13.00-18.00
Din t/m Don 9.00 – 17.30
Vrijdag 9.00 – 20.00
Zaterdag 9.00 – 16.00