Studio Cosi

Brunelstraat 5-7 Assen
0592-316020 | 0592-866344

The 1:1 Diet met Larissa

Wil je op een gezonde manier afvallen en mooi op gewicht kunnen blijven? Je fit en zelfverzekerd voelen en met een goed gevoel in de spiegel kunnen kijken? Vanuit mijn eigen ervaring kan ik je vertellen dat dit echt mogelijk is! Met behulp van 1 op 1 begeleiding en een op maat gemaakt plan help ik je om op een gezonde manier je streefgewicht te bereiken en op gewicht te blijven.

Ik stel me graag aan je voor: ik ben Larissa, consulent van The 1:1 Diet en ik woon in Assen. Zelf ben ik met The 1:1 Diet succesvol afgevallen en daarnaast ben ik mooi op gewicht gebleven. Ik ben nog steeds blij dat ik de stap heb genomen om de knop om te zetten en er volledig voor te gaan. Sindsdien voel ik me een stuk beter en zit ik bovendien weer lekker in mijn vel. Omdat ik zo enthousiast ben geworden over The 1:1 Diet, heb ik besloten om zelf te starten als consulent. Zo kan ik mijn eigen positieve ervaringen overbrengen op anderen en laten inzien dat het echt mogelijk is om je doel te bereiken. Ik help je graag om ervoor te zorgen dat je straks bewust kan genieten!

Afvallen doen we samen!

Als consulent van The 1:1 Diet geloof ik in de kracht van samen. Want je staat er zeker niet alleen voor; afvallen doen we immers samen! Ik sta voor je klaar om je te helpen, te steunen en te motiveren wanneer je het nodig hebt. Bij de start maken we voor jou een persoonlijk plan en kijken we wat het beste bij jou past. Tijdens de wekelijkse contactmomenten bespreken we de voortgang en kijken we hoeveel je bent afgevallen. Je kan altijd bij mij terecht voor vragen, tips, advies of gewoon een luisterend oor, ook buiten de wekelijkse contactmomenten. Samen gaan we ervoor zorgen dat je jouw ideale gewicht bereikt én behoudt!

Een simpel, duidelijk en gezond dieet

Het Stappenplan is een programma dat specifiek op jou wordt afgestemd. Door het volgen van de verschillende stappen word je niet alleen steeds bewuster van gezonde voeding, maar ontwikkel je stap voor stap een gezond eetpatroon. Zo wordt het na het behalen van je streefgewicht makkelijk om op gewicht te blijven. Bij de start ontvang je een persoonlijke map waarin staat beschreven op welke momenten je wat mag eten. Zo heb je altijd een duidelijke houvast bij de hand. Kortom: een simpel, duidelijk én gezond dieet!

 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten hoe ik jou kan helpen? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je mag mij bellen, mailen, appen of stuur een berichtje via Facebook.

Ik hoop je snel te ontmoeten in mijn praktijk, je bent van harte welkom!

Groetjes,

Larissa
Het 1 op 1 Dieet in Assen

06 400 45 969