Studio Cosi

Brunelstraat 5-7 Assen
0592-316020 | 0592-866344

Wil je ook je streefgewicht bereiken?

Wil je een gezonde leefstijl?

Wil je niet alleen je streefgewicht behalen maar ook op gewicht blijven?

Ik begeleid en coach je van het begin tot het einde middels het Stappenplan van The 1:1 Diet. Samen zorgen we voor de juiste balans!

Als coach ben ik vraagbaak, motivator, steun en stok achter de deur! The 1:1 Diet met Inge Boer-van Dienst is Het 1 op 1 Dieet in Assen voor afvallen en gewichtsbeheersing.

Even voorstellen

Mijn naam is Inge Boer-van Dienst en ik ben The 1:1 Diet consulent in Assen en Hoogeveen. Ik woon samen met mijn man en 2 kinderen in Koekange, heerlijk buitenaf.

Hoe werkt het dieet
Ik werk met The 1:1 Diet Stappenplan (stap 1 tot en met 7). Het ligt aan jou in welke stap jij wil en kan instromen. Dat heeft met meerdere dingen te maken, zoals medicatie, BMI en natuurlijk wat bij jou past. Het Stappenplan bestaat uit The 1:1 Diet maaltijden en gezonde reguliere voeding. The 1:1 Diet maaltijden bouwen we in Het Stappenplan af en geleidelijk komen er voedingsgroepen bij, zoals eiwitten, zuivel, fruit en graanproducten. Op deze manier werkt ieder persoon met een maatwerk programma om tot de beste -blijvende- resultaten te komen.

Voel je welkom
In mijn praktijk vind ik dit heel belangrijk, waar ik cliënten met veel liefde en passie help bij het afvallen, gewichtsbeheersing en misschien zelfs voor alleen een gezond voedingspatroon. The 1:1 Diet Stappenplan is hier leidraad. Door je bewust te worden van jouw valkuilen gaan we de strijd aan tegen het jojo-effect om gewichtsbeheersing te krijgen. Tijdens het intakegesprek gaan we samen op zoek naar de juiste stap die bij jouw past. Tijdens het consult bespreken we de voortgang en sta ik je bij met raad en daad.

Het 1 op 1 dieet in Assen
Het is fijn om te weten dat er iemand is voor jou die jouw steunt en motiveert. Iemand die niet oordeelt, maar heel goed begrijpt wat overgewicht met je doet en wat jouw eventuele struikelblokken (kunnen) zijn. Iemand die jou uiteindelijk gaat helpen op jouw weg van wens naar werkelijkheid. Je kunt altijd contact met mij opnemen voor elke vraag die jij hebt. Heb je het even moeilijk pak dan die telefoon en bel of stuur een berichtje wat jij maar prettig vind. Maar ik zal ook met jou contact op nemen als ik wil weten hoe het met je gaat. DAARVOOR BEN IK JOU COACH! 1 op 1 begeleiding, daar gaat het om, want afvallen, dat doen we samen!

Spreekt dit jou aan? En wil jij vandaag nog een afspraak maken dat kan! Vul onderstaand formulier in, of bel of app mij, dan maken we samen een afspraak voor de intake.

Liefs,

Inge Boer-van Dienst

The 1:1 Diet met Inge Boer-van Dienst

https://www.1op1dieet.nl/

De website van Inge is hier te vinden (klik hier, externe pagina)