Studio Cosi

Brunelstraat 5-7 Assen
0592-316020 | 0592-866344

Het Team Studio CoSi werkt met vaste medewerkers. Dat betekent voor onze klanten dat zij bekende gezichten zullen zien en dat vinden wij belangrijk. Met uw kapper heeft u immers een vertrouwensrelatie. U geeft uw haar uit handen en u wilt er zeker van zijn dat uw kapsel met zorg geknipt wordt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor:

Iliyas

Iliyas is de wervelwind van de kapsalon. De kapper en kleurenspecialist is afkomstig uit Iran, volgde daar ook zijn kappersopleiding. Eenmaal in Nederland heeft hij hier ook zijn diploma’s gehaald met als doel zelf een eigen kapperszaak te runnen. Iliyas werkt samen met Wim in Studio CoSi. Beiden zijn eigenaar van de zaak. Iliyas heeft veel extra cursussen gevolgd op het gebied van haarkleuring en mag met reden kleurenspecialist genoemd worden. Ook is hij gastdocent op de kappersopleiding en hij neemt deel in examencommissies. Een kleurrijk en veelzijdig type.

Wim

Wim is al jaren een vertrouwd gezicht binnen de kapsalon. Ook toen de salon nog op de oude plek in het winkelcentrum te vinden was, was Wim iemand die de klanten kende…en zij hem. Wim is een geduldig mens, knoopt graag een praatje met zijn klanten aan en hij knipt heel zorgvuldig. De klant is koning bij Wim en hij neemt alle tijd om uw kapsel tot in de puntjes te verzorgen. Een kopje koffie, een tijdschrift onder de droogkap, het kan allemaal.

Online Afspraak

Klik hier voor het maken van een online afspraak.

Contact
U kunt Studio Cosi vinden op Facebook

Liever een e-mail sturen? Klik hier.

 Openingstijden
Maandag 13.00-18.00
Din t/m Don 9.00 – 17.30
Vrijdag 9.00 – 20.00
Zaterdag 9.00 – 16.00