Blue Root Tattoo

Timen

Van jongs af aan ben ik geboeid door verschillende ambachten. Het tatoeëren is een van de oudste ambachten/kunstvormen ter wereld. Ik ben geïntrigeerd door de lange wereldwijde historie van tatoeages en de uiteenlopende betekenissen die ze kunnen hebben.

Al jarenlang is het mijn droom om te kunnen werken als tatoeëerder. Maar soms loopt het leven anders dan gedacht. Na een aantal banen in diverse werkvelden ben ik uiteindelijk beland in vaste dienst bij de overheid.

Door een bijzondere samenloop van omstandigheden kreeg ik twee jaar geleden het unieke aanbod om bij een ervaren tatoeëerder de basis van deze mooie kunstvorm te leren. Zo werd een langgekoesterde droom ineens werkelijkheid. 

Op gegeven moment diende de kans zich aan om een ruimte te kunnen huren die geschikt is als studio. Ineens was puzzel compleet en paste alle stukjes prachtig in elkaar. Blue Root Tattoo was geboren. Sinds kort run ik deze kleine studio samen met mijn vrouw Julia in het pand van Studio Cosi.

Ik ben een startende tatoeëerder maar stel hoge eisen aan mijn ontwerpen en mijn werk. Ik zal daarom enkel tatoeages zetten waarvan ik zeker weet dat deze binnen mijn kunnen liggen en neem graag de tijd om een goed resultaat af te leveren.

Julia
Ik verricht ondersteunende werkzaamheden in de studio. Daarnaast zal ik veelal in de studio zijn voor het voorbespreken van ontwerpen en het maken van afspraken. Ook zal ik regelmatig de telefoontjes en mailtjes beantwoorden.

Contact/Afspraak maken

Brunelstraat 7, (inpandig bij Studio Cosi)
9404 KA  Assen 

 Tel. nummer: 06-43865535
Website: https://blueroottattoo.nl

e-mail:  timen@blueroottattoo.nl